top of page

Ja,ik wil !

Joëlle & Onno

"Wij willen graag onze droom om in Spanje te trouwen waar maken.

Kan je ons hekWe zijn op zoek naar een idyllisch, romantisch plekje. Graag ontvangen we wat informatie over de mogelijkheden" 

ppaqp.jpg

Silvia,

"Ontzettend bedankt voor alles, het was fantastisch meer dat verwacht of gehoopt ondanks de hittegolf die ons getroffen heeft "

Esther en Mark

"Wij, Mark en Esther willen graag in het weekend van 23 september 2023 trouwen in Spanje. We zijn op zoek naar een idyllisch, romantisch plekje. Graag ontvangen we wat informatie over de mogelijkheden" 

k.jpg

Natalja & Paul

"Mijn vriend en ik willen graag onze bruiloft in Spanje vieren en dus zijn we op zoek naar iemand die ons daarbij kan helpen en zo kwam ik bij jou terecht! "

natalja en paul 6.jpg

Lisa & Dennis

"Mijn vriend en ik willen graag onze bruiloft in de buurt van l'Estartit trouwen. Mijn ouders hebben een huis in Torroella de Montgrí en we dromen om de ceremonie in de tuin te doen. Kan je ons helpen? "

wc.jpg

Masha & Stefan

"Na een kijkje te hebben genomen op je website zou ik graag in contact met je willen komen: wij zijn namelijk nog op zoek naar een wedding planner voor onze bruiloft in de lente/zomer 2019!"

Wat een lief en aardig stel! Tijdens deze bruiloft was ik ontroerd voornamelijk omdat Stefan enig kind is en dus herkende ik mezelf in zijn ouders, als jouw enig kind gaat trouwen.........voor mij als moeder, duurt het gelukkig wel nog even ;)

Mooi Silvia! Dank je wel! Het was perfect, precies wat we voor ogen hadden.

 

We vinden de foto's echt prachtig! Echt zo mooi. We hebben ze allemaal uitgebreid bekeken, ook met familie en vrienden natuurlijk en alleen maar complimenten gehad! Ongelofelijk dat het soms lijkt dat Toni op 2 plekken tegelijk was, want hij heeft echt alle mooie momenten weten vast te leggen!

Masha en Stefan

Please reload

mashstef-1548.jpg

Annemieke & Wouter

"Wij zijn voornemens in 2018 te gaan trouwen en hebben de wens dit in Spanje te laten voltrekken"

Deze bruiloft was voor mij extra bijzonder omdat het plaats heeft gevonden waar ik opgegroeid ben, namelijk Banyoles.

Wat een leuk mannetje is die Sil! Hij heeft de show en mijn hart gestolen met zijn spontaniteit !

annewou-5338.jpg

We hebben echt genoten van het weekend, al is het te snel voorbij gegaan 😊

 We zijn zeker tevreden over hoe je het geregeld hebt en hebben een onvergetelijk wekend gehad.

We zijn je dankbaar voor je diensten!

Annemieke en Wouter

Please reload

Anton & Kim

Anton en Kim, een jong, ambitieus en verliefd stel met de wens om hun bruiloft intiem te vieren met hun familie en goede vrienden in Spanje. Met lekker eten in een ongedwongen sfeer en vooral veel gezelligheid!

Ze wisten heel goed wat ze niet wilden en omdat een bruiloft veel emotie met zich meebrengt en het een gevoelskwestie is, was het de taak aan mij om dit te ontcijferen en dus de perfecte locatie te vinden.

Dit is gelukt! De locatie paste perfect bij hun en het werd " de mooiste dag uit hun leven" 

Missie geslaagd! Met dank aan het bruidspaar en alle leveranciers die het mogelijk maakten, houd ik zeer warme herinneringen over aan deze dag en in het speciaal aan Anton en Kim! Een warm en inspirerend stel die hun liefde hebben bekroond met de geboorte van Elle, een heel mooi, lief meisje.

Dankzij jou hebben we de beste week uit ons leven beleefd!

Geregeld houden we contact via Instagram en Facebook!

Kim en Anton

Rotterdam

Please reload

Simone & Roger

Simone en Roger, een stel met veel bagage en mijn eerste aanvraag via Facebook!

" Onze bruiloft moet relaxtheid uitstralen . En oja, wij hebben het thema wit, alle gasten moeten op de huwelijksvoltrekking in het wit komen "

Ik denk graag terug aan deze bruiloft en al heb ik 5 liter vocht verloren die dag 😅 was dat het waard!

 

We vreesde voor regen maar uiteindelijk is het een fantastische dag geworden en ik zag iedereen erg genieten.

Het bruidspaar straalde en dat is aan de foto' s terug te zien.

 

Bedankt voor jullie vertrouwen in mij!

 

Veel liefs!! 

Karin en Roland

In 2018 vroeg Roland mij ten huwelijk op vakantie in Spanje. Het oorspronkelijke plan was trouwen in juli 2019, trouwjurk gekocht en toen had ik een positieve test. Juli 2019 werd geen huwelijk maar onze zoon Noah werd geboren. Ons huwelijk deden we verzetten naar 20 06 2020. Trouwjurk paste ik weer en werd op maat gemaakt. Helaas gooide Corona roet in het eten. Weer werd de bruiloft afgezegd. Daarna mochten wij in juni 2021 onze dochter Jula verwelkomen. En nu begint het bij ons weer te kriebelen om eindelijk te trouwen. Maar de oorspronkelijke bruiloft met dik 250 gasten begon ons tegen te staan. Vanuit daar besloten wij waarom zouden we niet weggaan en lekker in het buitenland trouwen met alleen fam in totaal met ons erbij 25 man ook inclusief kinderen is dat! Nou daar werden wij zo gelukkig van, dat we meteen doorpakken en nu graag in aug 2023 willen trouwen in Spanje en zo zijn we op jou site terecht gekomen.

wde.jpg

Wij willen jou nogmaals heel erg bedanken voor jouw geweldige organisatie en jouw aanwezigheid om alles in goede banen te leiden. We hebben het echt los kunnen laten en jij gaf ons het vertrouwen dat alles goed zou verlopen, en dat is zeer zeker zo gegaan en daar zijn we heel erg blij mee.

Simone en Roger

Den Haag

Please reload

simrog-1468.JPG

Een super leuke dag beleefd! Precies zoals we wilden!

Dank je wel Silvia!

Cristina en Dave

Please reload

Sheranie en Ralph

Sheranie en Ralph namen contact met mij op toen ze al een gelukkig gezin hadden gevormd.

Op de bruiloft droeg hun dochter een jurk en was evenbeeldschoon als haar moeder. Hun zoon, zo klein als hij was, droeg een pak net als die van papa! 

Dit bruidspaar koos om alleen haar ouders mee te nemen dus het was een super intieme bruiloft aan het strand.

Wat zijn de foto' s aan zee prachtig geworden, al zeg ik het zelf :)

De liefde is nogmaals bekroond met een derde kind, een tweede zoon!

Deze lieve mensen hebben de bruiloft gehad die ze hadden gedroomd!

Het was een fantastische dag! Alles liep perfect! Mijn kapsel was mooi, de fotograaf was goed, het eten was heerlijk en het weer was top!

Na de geboorte van onze kinderen was dat de mooiste dag uit ons leven!

Silvia heeft alles top geregeld.

Ralph en Sheranie

Please reload

Dirk en Peter

Dirk en Peter namen contact met mij op toen ze in Barcelona woonden. Dirk komt uit Nederland en Peter uit Budapest.Tijdens een van mijn velen bezoeken in Catalonie, ben ik langs hun appartement geweest voor een kennismakingsgesprek. De rest is history !!

Ze trouwden in een prachtige Catalaanse Mas met veel vrienden en familie erbij.

Een zeer gedreven stel, vol liefde en ambitie.

Marie-louise en Paddy

Marie-Louise is Nederlandse en Paddy is Brits.

Ondanks dat hij goed Nederlands spreekt, waren ze gewend om Engels tegen elkaar te praten dus ons gesprek ging van Engels naar Nederlands en weer terug :)

Onze eerste ontmoeting was bij hun thuis.

Naarmate ons gesprek vorderde, merkte ik dat ze gingen stralen. Ze hadden er heel veel zin in gekregen.

Al hun familie en vrienden werden met een boot opgehaald om gebracht te worden naar een zeer afgelegen hotel in een baai aan de Costa Brava.

De bruiloft was een sprookje, met lekker eten, Spaanse muziek en een leuke band.

In deze zomerseavond-nacht had je in de stilte het geluid van de zee kunnen horen, op loopafstand van het hotel. Het bewonderen van de zonsondergang was onvermijdelijk maar de stilte werd onderbroken door het gelach en de muziek. Iedereen had het naar hun zin!

Felicia & Jerry

 

"Goedemiddag, Wij willen graag trouwen in Spanje op 20-08-2020. Wat is je uurprijs en hoeveel kost gemiddeld een complete bruiloft in Spanje? Of tussen welke bedragen varieert de prijs? Ik hoor het graag, Vriendelijke groet Felicia"

 

Voordat de Corona pandemie Nederland had bereikt, ging ik bij Felicia en Jerry langs. Ze wilden graag trouwen met uitzicht op zee. Dat is gelukt maar niet zonder vallen en opstaan want het moest gecanceld worden vanwege Corona. Dat was natuurlijk een grote teleurstelling maar na een jaar wachten, ging het toch gebeuren en....WAT EEN BRUILOFT!!!

 

CF9B9827.jpg

We willen zeggen dat we enorm hebben genoten!! Het was echt fantastisch, echt boven verwachtingen. Alles was perfect en al het personeel was ook zo lief en enthousiast! Super, mega heel erg bedankt!

Jeroen & Alex

Deze twee knappe mannen waren zeer sympathiek en hadden veel vrienden in Catalonië. Ze hadden veel vakanties in Sitges doorgebracht en wilden dolgraag in het zonnige Catalonie trouwen!

Zij kozen voor een prachtig hotel in een baai.

Al hun familie en vrienden werden met een boot opgehaald om gebracht te worden naar dit zeer afgelegen hotel in een baai aan de Costa Brava.

De bruiloft verliep super. Dit stel had zelf ook oog voor detail en zij kozen voor Spaanse muziek en als kers op de taart, vuurwerk! Wat was dat prachtig met de zee als achtergrond en veel liefde erom heen!

Iedereen had het naar hun zin!

Beste Silvia,​

Het was een perfecte dag! De boottocht naar de locatie toe was erg bijzonder. Het was een prachtige dag met onze familie en vrienden. We hebben heerlijk gegeten aan mooie gedekte tafels, lekker buiten zoals we graag wilden. Ongedwongen en ongehaast. We zullen deze dag nooit meer vergeten!

Bedankt voor alles!

 

Jeroen en Alex

Please reload

Jaqueline & Amir

Voor Jaqueline en Amir ging ik naar Den Haag.

Ze woonden in een oud pand. Prachtig!

Ze wilden graag in Barcelona trouwen. Ze hadden een bepaald beeld van hoe het eruit moest zien en het duurde even maar ook voor hun vond ik de perfecte locatie! Het thema " blauw" heeft prachtige foto' s opgeleverd. Ik had zelfs een blauwe mini voor hun kunnen regelen. Het bruidspaar had bedacht elke dinertafel een naam van een bekende locatie in Barcelona te geven. Leuk idee!

Ik bewaar met liefde een mooi armband, ook in het blauw :)) die ik van het bruidspaar kreeg als bedankje voor mijn diensten. Erg attent vond ik dat!

Een onvergetelijke dag! 

Je hebt al onze wensen weten waar te maken.

Nooit  een " nee" gezegd. Altijd " ik beloof het niet maar ik ga mijn best doen" .

 

Jacqueline en Amir

Please reload

Nicolet en Kris

" Mijn verloofde en ik zouden erg graag volgend jaar trouwen in Catalonië (in of in de buurt van het stadje Begur). Zijn ouders hebben er een huis dus we komen er al jaren en zijn verliefd geworden op de regio. 
Via google zijn we op jouw site terecht gekomen.

Jouw kennis van Catalonië en Spaanse achtergrond lijken perfect aan te sluiten bij de wensen die wij hebben voor onze trouwdag.
Daarom zouden we graag met je in contact komen " 

Top, top, top !!​

We hebben Silvia aan bekenden aanbevolen want we waren zeer tevreden.

We houden via Facebook nog steeds contact!

 

Nicolet en Kris

Please reload

Zuri en Renee

" Even voorstellen, wij zijn Zuri en Renee, we hebben 2 kinderen en we wonen in Maastricht. We zijn ruim 16 jaar bij elkaar en afgelopen week werd ik ten huwelijk gevraagd in Ibiza. We hebben altijd een niet " traditionele" Nederlandse bruiloft gewild. Het leek ons altijd leuk om in het buitenland te trouwen maar we willen het toegankelijk houden voor onze vrienden en familie. Spanje is een van onze favorieten landen, qua stijl, mentaliteit, sfeer en op culinair gebied. Dus het leek ons bijzonder leuk om in de buurt van Barcelona te trouwen. We hebben zelf wat op internet gedurfd, en zo kwamen we bij jouw website, wat ons wel een prettige manier van voorbereiden leek " 

We hebben erg genoten van de mooie dagen.
Castell l'oliver was fantastisch, we hadden ons geen mooiere omgeving kunnen bedenken en ook hun service was geweldig!
De ceremonie was ook prachtig!

Bedankt voor alles Silvia!

Zuri en Rene

Please reload

Hanne en Jurriaan

" Wij zijn Jurriaan en Hanne  en wij hebben ons onlangs verloofd.
Mijn ouders hebben een huis in Begur en het lijkt ons heel romantisch om daar te trouwen.
Ik ben bij jou gekomen via vrienden van mijn ouders.  Je hebt onlangs de bruiloft van hun zoon Kris georganiseerd " 

Beste Silvia,

Wat een mooi weekend!

Onze bruiloft was fantastisch, precies zoals we hadden gehoopt!

Met onze familie en vrienden hebben we een onvergetelijke dag gehad!

Bedankt voor alles!

We hebben nog steeds contact via Facebook!

Jurriaan en Hanne

Please reload

Melissa en Ivar

" Met plezier heb ik uw website bekeken en ik ben dan ook samen met mijn verloofde geïnteresseerd. Ik kom al jaren in Spanje in Roda de Bara en houd van het land. 

Mijn vriend en ik weten nog niet zeker of we in Nederland of Spanje willen trouwen.

 

Wij zouden het liefst in de buurt van Roda de Bara willen trouwen " 

Beste Silvia,

Het is voorbij! Na meer dan een jaar voorbereiding en toeleven naar 10 Juli, ligt deze prachtige dag nu achter ons! We kijken met ontzettend veel plezier terug naar deze dag en zijn er nog steeds van aan het nagenieten.

Uiteraard willen we jou ook bedanken voor alles! 

We hebben nog steeds contact via Facebook!

Melissa en Ivar

Please reload

Nathalie en Stefaan

" Beste Silvia,

  Wij hebben uw contact gegevens van Melissa en Ivar verkregen. 

  We komen uit Belgie en willen graag in Tarragona trouwen. Hopelijk kunt u ons helpen " 

Beste Silvia,

" We had the time of our life"

 Bedankt voor alles !!

We hebben contact via Facebook.

Nathalie en Stefaan

Please reload

bottom of page